"Op 21 november 2022 van 10:30 - 11:30 uur vindt er een digitale bijeenkomst plaats via Microsoft Teams."

Ben je corporatiemedewerker, makelaar, vastgoedeigenaar of verhuurder? Of werk je bij de gemeente of een andere instantie en houd je je bezig met vastgoed? Dan is Woon&Co misschien interessant voor je!

Wat is Woon&Co?

Woon&Co is een netwerk voor medewerkers van woningcorporaties en vastgoedorganisaties. Sinds 2016 organiseren we diverse kennissessies over verschillende vastgoed gerelateerde onderwerpen, zoals met betrekking tot verhuur, leefbaarheid, contractvorming (bouwrecht), aanbesteding, privacy en compliance.

Kortom, een netwerk waarin de “Co” staat voor samenwerking in de rol van compagnon voor woningcorporaties en vastgoedorganisaties. In die rol heeft Woon&Co als doel het delen en opdoen van kennis, intervisie, het uitwisselen van ervaringen en het leggen en onderhouden van contacten.

Initiatiefnemers van Woon&Co zijn Edith Vervuren EVV management & advies interim professional binnen de corporatiesector en Joke Mikes, huurrechtadvocaat bij Justion Advocaten. Zij zijn ieder vanuit hun eigen vakgebied betrokken bij de corporatie- en vastgoedsector.

Op 21 november 2022 van 10:30 - 11:30 uur vindt er een digitale bijeenkomst plaats via Microsoft Teams. Reserveer deze datum alvast in je agenda!

Deze keer is het thema: ‘digitaal spreekuur’.

De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

-         samenhuur

-         overlijden huurder zonder erfgenamen

-         actualiteiten

Tijdens de digitale bijeenkomst zullen wij kort ingaan op onder meer deze onderwerpen. Omdat het een spreekuur is, is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het inbrengen van een eigen casus.

Je kunt je vragen of casus ook op voorhand aan ons mailen.

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Mail dan naar woonenco@justionadvocaten.nl.

Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk op 7 november 2022. Deelname is natuurlijk weer gratis.

Vragen?

Je kunt je vragen stellen via woonenco@justionadvocaten.nl of via telefoonnummer

06–20335591 (Joke Mikes) of 06–23645006 (Edith Vervuren). 

< Naar overzicht